Tipsen för en bra vinterhy

Vintern är en mycket vacker årstid, men när det kommer till ens hy så gäller det att ta hand om den lite extra så den inte blir förstörd. Då finns det många kloka röster, bra produkter och företag en kan vända sig till.

13178372-woman-with-mud-facial-mask-holds-orange-sliceTa hand om din hy på samma fina sätt som du försöker att ta hand om resten av din kropp. Många skönhetsterapeuter brukar, när det bli kallare, ställa frågan om man går runt med kortbyxor under vintern som man gör under sommaren. Då blir svaret nej, och följdfrågan från terapeuten blir då ”så varför ska du vandra runt med samma hudvårdsprodukter året om när klimatet skiftar så mycket och din hy behöver ett helt annat skydd? När man lägger fram det så blir det ofta glasklart för de flesta och genom att man nu enkelt kan surfa in på http://hudvardsbutik.se/sv/ och plocka på sig det man behöver och sedan få det på posten gör att det blir både bekvämt och billigare än om man köper bra märken i butiken. Men, innan du väljer att handla så kommer här några bra tips du kan tänka på för att få bra produkter.

Produkterna att använda

Många är det som lyfter serumet till skyarna – och visst är det fantastiskt. Expressen.se skriver att ett serum med c-vitamin ger en fin lyfter i hyn och vill man ha en extra boost kan man även ha ett ansiktsvatten med c-vitamin. Välj en essence lotion för att pigga upp och ha som grund för andra produkter. Likt vinterkläder så kan man även med huden tänka lager på lager av bra produkter som låter huden andas. Även viktigt att byta ut sin dagkräm mot en mycket fetare för att hålla huden mjuk och fuktig genom kalla timmar. Om du sover stilla på rygg är det helt perfekt att använda en mask som du har under natten, men om du vet med dig att du rör dig ofta så satsa på en bra ansiktsmask som du lägger en gång  i veckan.