Nu vill vi se naturliga ut

Trender kommer i cykler och vad som är rätt just nu är att vi ska gå tillbaka till det mer naturligt vackra och lyfta upp oss och visa hur fantastiska vi är bakom allt spackel. Men självklart är det viktigt att vi känner att vi är vackra inifrån och ut.

1114483-beautyVacker utan spackel sjöng Martin och fick stort genomslagg. För visst är det så att vi ska känna oss vackra utan att behöva gömma oss bakom en massa smink. På Metro kan man ta del av de senaste trenderna om vad som är extra inne, och vad man se klart och tydligt är att det är det naturliga man vill framhäva. Vad man kan se är att man fokuserar på ett område och lyfter det. Exempelvis vill man framhäva läpparna i en mörkröd färg så låter man ögonen vara mycket neutrala och väljer man sotade ögon är det en naturlig ton i övrig man jobbar efter. Sen är det härligt att under de varma månaderna låta solen få ta hand om en. Men, hur mycket eller lite smink man har så är det viktigt att man tycker om sig själv. Just nu råder en avskalad skönhetstrend trots att plastikoperationer ökar, men att ha en svartvit syn på dessa är fel, då det handlar om att man ska må bra skälv.

Må bra i dig själv

Det viktigaste av allt oavsett trender är att man ska känna att man mår bra i sig själv. Gör man det så smittar det av sig till det yttre. Men för många kan det handla om att man vill göra en operation för att må bättre och för att få mer glädje i livet. Med en ögonlocksoperation hos Ögonlocksakademin kan man få hjälp med exempelvis tunga ögonlock som skapar huvudvärk. Även botox har blivit allt mer populärt för att få ett bättre liv och inte bara tillfredsställa det yttre.