Fixa frisyren hemma

Att gå till frisören för att fixa sitt hår för med sig många förväntningar. Ibland kan inte frisören leverera det man vill ha, och då kan det vara bäst att göra det själv hemma.

707032-beauty-girl

På Aftonbladets hemsida kan man läsa om en kvinna som inte var nöjd med sin frisyr efter åtta timmar hos frisören. Detta ledde till att frisören ringde polisen. Kvinnan kom in på salongen och ville först ha en hårförlängning. Sedan ändrade hon sig och ville ha lugg istället, för att senare ändra sig en tredje gång och be om flätor. Händelsen inträffade på en frisörsalong på Södermalm och efter åtta timmar, två frisörer och en nota på 5 700 kronor ville kvinnan fortfarande inte gå därifrån. Eftersom att kvinnan erbjöd sig att betala en del av summan kunde polisen inte gripa henne.

Förläng håret hemma

Den här händelsen är ett tydligt tecken på att det ibland kanske kan vara smart att göra sina frisyrförändringar själv. För även om frisörer är professionella och kan sitt jobb, är det inte alltid som de gör frisyren som man vill ha den. Om man exempelvis vill göra hårförlängning kan man beställa hem från http://charmastockholm.com/ eller någon liknande aktör. Här finns flera olika varianter och vissa är faktiskt väldigt lätta att sätta på hemma. Man kan göra en hårförlängning oavsett hårfärg och hårtyp och man behöver inte ha speciellt långt hår för att sätta i ett löshår, skriver Expressen. Det absolut enklaste att sätta in själv i hemmet är en hårförlängning som fästs med clips.

”Tränsar med clips bakpå – små hårspännen. Detta hår sätter man i och tar ut precis som man vill. Jättebra alternativ om man vill ha längre hår då och då.” Läs mer.