Bästa hudprodukterna till honom

Normalt när det talas om hudvård är det kvinnor man riktar sig till, så det kan vara svårt att som man veta vilka hudvårdsprodukter som kille – men inte nu längre!

man-med-skagg-blinkar-flirtarAtt ta hand om sin hy och se till att man använder rätt produkter är vanligtvis något som klassats som en kvinnlig grej att göra. Därför brukar även tips för en bra vinterhy och liknande allt som oftast också rikta sig just mot en kvinnlig publik. Men så är det inte längre. Numera är det snarare männen som tar fokus i hudvårdsreklamer och artiklar, även om det fortfarande kanske är svårt för en man att veta vad det är han ska välja för produkter. Turligt nog är detta något som det manliga magasinet Café vill hjälpa till med. De har nämligen listat de absolut bästa hudvårdsprodukterna för män att välja. Och det är något som varje man bör ta till sig.

Dessa hudvårdsprodukter är bäst för en man med normal hy

  • Fuktserum – är ett komplement till en dagkräm och går lätt och smidigt in i hyn för att ge den där snygga lystern som gör att man ser fräsch ut.
  • Fuktkräm – finns oändligt många att välja bland men viktigast är att hitta en som passar ens egen hudtyp, något att titta efter är produkter med sheasmör och hyaluronsyra vilka både mjukgör, lugnar och passar de allra flesta olika hudtyperna.
  • Nattkräm – används som förstått på natten och är vanligtvis lite fetare än din vanliga fuktkräm.
  • Jojoba olja – kan blandas i en valfri dagkräm för extra lyster och är vanligtvis snäll mot känsligare hy vilket passar bra på alla.

Var snäll och noga mot din hy

Annat att tänka på som man är om man rakar sig. Då gäller det att vara snäll mot sin hy och undvika produkter med mycket parfym i eftersom dessa tenderar att irritera hyn – och som de flesta vet är hyn redan tillräckligt irriterad som den är efter en dans med rakhyveln. Så satsa alltid på parfymfria och mildare produkter när du använder dem i ansikte som rakas ofta – annars kan den göra mer skada än nytta!